Křest knížky Medvídek Nebojsa

V pátek 20.8.2021 proběhl v našem sdružení Den zdraví, kde si návštěvníci mohli nechat změřit tlak, obsah cukru či cholesterolu v krvi, obohatit se o zajímavosti ohledně dentální hygieny a další.
Během akce proběhl křest knihy Medvídek Nebojsa „Co nevíš – Nebojsa ti poradí.“, křtily se i její verze v anglickém a německém jazyce. Stejně jako loni během dne otevřených dveří, tak i letos pršelo. Během samotného křtu se počasí umoudřilo a nechalo nás knihu jak se patří pokřtít. Mezi kmotry knížky se objevili známé tváře z Libereckého kraje. Celou akci odmoderovala Miss Slovensko 2004 Mária Sándorová Barteková.
 
Průběh akce zpříjemnil hudební doprovod skupiny JustMove a zúčastnila se i největší televizní společnost v severních Čechách TV rtm+ Liberecko, která tu natočila reportáž.
 
Rádi bychom poděkovali všem návštěvníkům, kteří se přišli podívat a podpořit nás. Velké díky patří i zaměstnancům D.R.A.K.a, bez kterých by akce ani samotná kniha nemohla vzniknout.
A mnohokrát děkujeme i kmotrům knížky o medvídkovi, kteří přijali pozvání spolu s námi knížku pokřtít. Děkujeme za podporu a milá slova! Jmenovitě:
Náměstek hejtmana Krajského úřadu Libereckého kraje pan
Mgr. Petr Tulpa za resort sociálních věcí
 
Primátor města Liberce pan Ing. Jaroslav Zámečník, Csc.
 
Ředitelka Nadačního fondu Lasvit paní Mgr. Lenka Sálova
 
Majitel televize TV rtm+ Liberecko pan Ing. Mgr. Jan Punčochář
 
Diplom-Jurist Siegfried Unger, GefAS, DE
 
Majitel Tiskárna Kleinwächter pan Josef Kleinwächter

Jeden komentář

Zanechat Odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *