Repirátory FFP2

Vláda Čr uzákonila povinnost nosit respirátor či jinou kvalitnější ochranu dýchacích cest před nákazou koronavirem. Pokud nemůžete nikde sehnat, tak my máme zásobu respirátorů FFP2, které splňují požadavky vládního nařízení. 

Cena za jeden kus je 14Kč.

K dostání jsou na našem e-shopu, kde při objednání pěti a více kusů můžete uplatnit slevu 5% s kódem RESPIRATOR5. Objednávku expedujeme ihned po obdržení peněz na účet. V případě osobního vyzvednutí můžete cenu objednávky uhradit na místě, ale pouze hotovostní platbou a tato skutečnost musí být oznámena předem (stačí do poznámky u objednávky napsat „zboží zaplatím hotově při osobním odběru“). Zboží z našeho e-shopu není možné platit přes dobírku.

Při osobním vyzvednutí v D.R.A.K.ovi na adrese Oblačná 450/1 460 05 Liberec 5 mějte zakryté dýchací cesty respirátorem či jinou ochrannou pomůckou. Obchůdek/sklad našich výrobků naleznete v nižším patře budovy. Cedule s šipkami Vás určitě navedou správně. Pak už jen stačí se ptát po paní Martině nebo slečně Adéle, které Vám výrobky vydají.

Děkujeme💛