Reportáž o D.R.A.K.ovi!

Začátkem srpna nás navštívil pan Patočka s návrhem, že by nás rád zapojil do krátké reportáže, ve které by bylo naše sdružení představeno veřejnosti. To se přeci nedalo odmítnout, že? 

Pan Patočka je zakladatelem a vlastníkem firmy Patobox s.r.o., se kterou úzce spolupracujeme. Patobox je česká rodinná firma z Liberce, která vyrábí ekologické, skládací boxy s dlouhou životností. Tyto jedinečné přepravky se vyznačují až 20 kilogramovou nosností. Výrobek je rovněž voděodolný a komponenty na výrobu čerpá výhradně od lokálních dodavatelů. Spolupráci jsme navázali chvíli po startu projektu. Manželé Patočkovi již od začátku chtěli, abych jejich výrobky byly ekologické, zároveň ale chtěli zapojit i etický rozměr do projektu a to v podobě spolupráce právě s chráněnou dílnou. Naše chráněná dílna v Liberci pomáhá se zpracováním textilu, který stříháme, obšíváme v a podstatě tak vyrábíme celé plachetky. 

Jsme velmi rádi, že se můžeme podílet na projektu, který má smysl a šetří životní prostředí. Zároveň jsme rádi, že je firma Patobox spokojena s našimi službami a těšíme se na pokračování ve spolupráci!

Na reportáž se můžete podívat zde:

Více o Patobox s.r.o se můžete dozvědět na jejich webových stránkach: https://www.patobox.cz/

nebo zde: https://tyvka.cz/patobox-jsou-ceske-ekologicke-boxy-s-dlouhou-zivotnosti/